Damatec
//Stagair Documentation Specialist

Stagair Documentation Specialist

Stageomschrijving

Je werkt mee aan het uitwerken van de roadmap van een nieuwe SAAS – software die op dit moment in de markt wordt gezet. Het gaat om MES – software. De software is gericht op de automatisering en digitalisering van productieprocessen. Je staat daarbij in voor het testen van de software, het uitwerken van verbetervoorstellen en het opmaken van het documentatiemateriaal en de handleidingen van de software. Je werkt als stagiair mee aan de lancering en implementatie van een reëel product op de markt. We hopen dat je ook mee trots kan terugblikken op jou bijdrage in enkele belangrijke stappen voor onze onderneming. Je leert eerst en vooral de software grondig kennen en krijgt hiervoor een uitgebreide opleiding binnen ons team. Je staat er nooit alleen voor, want jouw mentor helpt je stapsgewijs op weg doorheen de stageperiode.

Wat je mag verwachten

• Je krijgt de mogelijkheid om te proeven van de vele aspecten van een job als functioneel con-sultant. Je kan hiervoor meelopen met een ervaren consultant.

• We hechten er veel belang aan dat onze stagiairs naast hun stageopdracht ook wat kunnen proeven van wat de job allemaal kan betekenen. Kunnen deelnemen aan activiteiten van col-lega’s, bijwonen van bepaalde meetings, meegaan naar een klant geeft je een inzicht in hoe je job later misschien verder wenst richting te geven. Dit kan gaan van het bijwonen van presales of salesgebeuren, het bijwonen van een vakbeurs tot het voorbereiden en geven van een demopresentatie

Wat wij verwachten van jou alsStagair Documentation Specialist

• Je bent een teamspeler maar bent blij als je ook zelfstandig mag werken. Je durft zaken uit te proberen en dingen in vraag te stellen.

• Je hebt geen schrik om jou mening in de groep te brengen; wij zullen dit weten te waarderen

• Je bent communicatief sterk: mondeling en schriftelijk en hebt een vlotte pen.

• Je werkt planmatig, nauwkeurig en doelgericht.

• Je vindt het super om nieuwe technologieën te leren kennen en ervaring op te doen. Als je weer nieuwe dingen kan leren, is je dag geslaagd!

Geïnteresseerd in deze stageplek?

Bel ons

+32 492 94 62 99

Mail ons

info@damatec.be

Bezoek ons

Casinoplein 5, 8500 Kortrijk