Damatec

// Specialist in productiesoftware 

Damatec, uw specialist in productiesoftware.

Wie zijn wij?

Damatec ontwikkelt en implementeert MES software en helpt zo productiebedrijven te evolueren naar een moderne en gedigitaliseerde organisatie. Onze missie is de efficiëntie van uw productie te verhogen door uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, te digitaliseren en te automatiseren. 

Missie & visie van Damatec

We helpen onze klanten de grote hoeveelheid aan operationele data binnen de onderneming structureel te verwerken en te visualiseren. 

Dit heeft als resultaat dat ze snel en besluitvaardig kunnen handelen, hun performantie verhogen en data-gedreven beslissingen maken. 

Wat we doen

// Onze dienstverlening

Hoe kunnen we u helpen?

Wenst u meer te weten te komen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Analyse

Een geslaagde informatisering start bij een grondige analyse van de bedrijfsprocessen. Damatec biedt dienstverlening aan op vlak van analyse en advies.

Implementatie

Onze MES oplossing is flexibel en modulair. Het omvat een solide basis met een veelheid aan functionaliteiten: operations management, production management & shopfloor control, warehouse management, work instructions, planning & scheduling, …

Opleiding

Wij zorgen voor de A tot Z integratie van uw MES oplossing, vanaf advies tot en met de kwalificatie en onderhoud van uw systeem. We voorzien ook een uitgebreide training en opleiding binnen uw bedrijf.

Support

Als full-service partner garanderen wij ook na afloop van het project verdere zorg en ondersteuning. Wij zijn erop gericht om u op lange termijn doorheen uw digitale uitdagingen te begeleiden.

Wenst u meer te weten te komen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Onze aanpak

// Hoe wij te werk gaan

De kernelementen van onze aanpak

Damatec werkt oplossingen uit die afgestemd zijn op de behoeften van uw bedrijf. De focus ligt op pragmatische of toegepaste innovatie in nauwe samenwerking met de klanten. Via korte en krachtige sprints en een projectaanpak die gebaseerd is op inhoud, budget, timing & kwaliteit biedt Damatec een efficiënte & kwaliteitsvolle dienstverlening. 

Flexibiliteit typeert zowel de Damatec MES – software als onze dienstverlening. Met de Damatec MES – software heef u een modulair en flexibel MES – pakket in huis waarbij de software mee kan groeien met uw bedrijf. We streven ernaar zoveel mogelijk op maat van onze klanten te werken en werken oplossingen uit die nauw afgestemd zijn op maat van uw productie. 

Damatec is tenslotte ook geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille. De kmo-portefeuille is een bedrijfssubsidie van de Vlaamse overheid waarmee je als onderneming financiële steun kan verkrijgen voor het inwinnen van advies en opleiding. 

“Door de combinatie van een krachtig data-applicatie framework, diepgaande kennis en gebruik van reeds bewezen technologieën kunnen wij snel inspelen op elk strategisch en technologisch vraagstuk dat in uw bedrijf circuleert.” 

Wie zijn we?

// Ons team

Aangename kennismaking!

Xavier Hoorens  // Zaakvoerder

c9fced77-cf75-4257-a7e8-3578cbb3b280

Lies Verbauwhede  // Business Partner 

c9fced77-cf75-4257-a7e8-3578cbb3b280

Dries Deweerdt  //Automation expert 

c9fced77-cf75-4257-a7e8-3578cbb3b280

Flor-Jan Stubbe  // Migration – Reporting – BI 

c9fced77-cf75-4257-a7e8-3578cbb3b280

Wannes Rebry  // Full stack developer 

c9fced77-cf75-4257-a7e8-3578cbb3b280