Damatec

// MES – Online

MES Online
een volledig edge to cloud platform

MES Online is een modulair MES Systeem, geschikt voor het beheer van uw productie, magazijnen, kwaliteit en onderhoud. MES Online bestaat uit 4 geïntegreerde onderdelen die flexibel, schaalbaar en op maat ingericht kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om snel het maximum rendement uit uw fabriek te halen en uw time–to–market te verkleinen. 

smartmockups_ku3xcvuy

MES Core

De MES core is het back-office platform met alle nodige functionaliteiten voor het beheer en het verder automatiseren van uw productie. 

Dit gaat van master data set-up en configuratie tot productieplanning, productie uitvoering, logistiek, kwaliteit en onderhoud. Aan de hand van overzichten en dashboards krijgt de gebruiker inzichten over de huidige status van alle operaties. 

MES Operator App

De MES Operator is een app voor de operatoren op de werkvloer. De uit te voeren productietaken worden weergegeven en kunnen door de operatoren gestart en gestopt worden. 

U kan er feedback registreren zoals manuele verbruiken, non-conformiteiten, gereedmeldingen en het uitvoeren van instructies. De app bevat ook functionaliteiten voor de magazijnmedewerkers, onderhoudstechniekers en kwaliteitscontroleurs. 

MES IoT

Het MES IoT platform laat toe om verbinding te maken met uw lokale machines op de werkvloer. U kan er real-time dashboards creëren en data historisch loggen. 

In combinatie met de MES Core kan de real-time machinedata gebruikt worden voor enerzijds het automatisch registeren van feedback en anderzijds het automatisch uitvoeren van transacties. 

MES Business Flows

Met de MES Business Flows kunt u de werking van de MES Core perfect laten aansluiten op uw eigen bedrijfsprocessen. 

In de no-code BPMN tool ontwerpt en automatiseert u uw business flows die vanuit de MES Core automatisch worden opgestart wanneer transacties worden verwerkt. Vanuit de flow kan de MES Core aangesproken worden om er de verwachte acties uit te voeren.

Waarom kiezen voor MES Online

Waarom kiezen voor MES Online?

MES Online

//De tool voor uw bedrijf

Vraag hier uw MES - Online Demo aan.

Damatec

// Waarom samenwerken?

Wat onze klanten over ons zeggen